Coaching: Wanneer je handvatten kunt gebruiken en een probleemgerichte begeleiding zoekt


Vaak weet je haarfijn dat het even niet goed gaat, maar lukt het niet om zelf de vicieuze cirkel te doorbreken waarin je terecht bent gekomen. Er kan een gevoel zijn van lusteloosheid, verdriet of onvrede t.a.v. je werk, binnen de relatiesfeer of op persoonlijk vlak.

Een coach is een gesprekspartner waarbij jij je vraag of probleem centraal stelt.
Ik stel verdiepende vragen om je probleem helder te krijgen, maar vooral om jou zelf te laten nadenken over waar je tegenaan loopt, wat je als lastig ervaart en om je te laten nadenken over je handelen.

Door de juiste en soms confronterende vragen te stellen geef ik je de ruimte om zelf tot oplossingen te komen. Want des te meer jij je eigen vraagstukken kunt doorgronden en oplossen, des te meer zelfvertrouwen jij krijgt en de regie weer in handen kunt nemen.

Zoals je misschien hebt opgemerkt is coaching probleemoplossend en toegespitst op die éne vraag of dat éne probleem. Psychosociale therapie is verdiepend en onderzoekend. Het gaat tot de wortels van het probleem om gedrag te veranderen en groter inzicht te krijgen in jouw handelen dat meer dan één probleem behelst.

Ontspanningsmassage, Rug-, schouder- & nekmassage, Energetische massagebehandeling, Klassieke massage, Hoofd- en gezichtsmassage


Ik bied een behandeltraject dat aansluit bij:

– Wie jij bent;
– Wat jij wilt bereiken.

Voor wie geïnteresseerd is in wat meer achtergrondinformatie:
Ik maak gebruik uit methodes en van technieken van:
– Systemisch werk (oa familie-opstellingen);
– Neuro linguïstisch programmeren (NLP);
– Transactionele analyse (TA);
– Lijfwerk;
– Haptonomie.

Anderen waren ook geïnteresseerd in: